Bruschette al Tono

de MyFancyCake in Ton, 18 Oct 2013 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini Ciabatta
  • 2 conserve de ton in ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare sau 3-4 cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette al Tono:

Feliem painea si asezam feliile intr-o tava grill incinsa sau in cuptor pana cand se rumenesc.

Amestecam conservele de ton cu ceapa rosie (verde) taiata marunt si asezonam cu sare si piper.

Pe fiecare felie de paine distribuim tonul si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette al Tono" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

laura_n 1

20.10.2013, 14:09

tare bune,imi plac mult

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:11

le ador

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 20:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa